Hieronder stellen enkele schrijvers zich voor.


Ik ben Maaike, echtgenote en moeder.

Naast de liefde voor mijn gezin, heb ik ook een liefde voor velen soorten hobby's. Eind 2009 begon dat met haken en breien, doordat ik niet meer kon lopen. Inmiddels kan ik gelukkig weer lopen en zijn de hobby's uitgebreid met  naaiwerk, pyrografie, tekenen, bakken, tuinieren, geursamenstellingen maken (parfums), handletteren, wol spinnen en vilten en waarschijnlijk ben ik nog wel wat vergeten.

Ik zal deze site voornamelijk bijhouden en voorzien van de teksten van de hobbyisten. Wellicht dat ik ook een keertje iets zal gaan schrijven.

Veel plezier op dit online hobbymagazine! 

Liefs,

Maaike

 


 Hoi mijn naam is Hanneke Albering.

Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en ben inmiddels een super gelukkige oma van 2 schattige peuters van 2 jaar. Tussen hun geboortedata zit maar 2 weken!

Mijn hobby's zijn: tekenen/schilderen, haken en breien, soms naaien, bakken en planten verzorgen. Qua tekenen/schilderen zit ik al bij diverse Facebook groepen. Ik vind het dus leuk om mijn werk net anderen te delen. Om tevens andermans werk te bewonderen en er inspiratie uit te halen. Ook het leren van elkaar heeft voor mij een toegevoegde waarde,. Vandaar dat het me leuk lijkt om via deze site van elkaars werk te genieten. Mijn bedoeling is om vooral iets van mijn teken/schilderwerk en handwerk te laten zien. Het verslag erbij zal wellicht wisselend zijn. Dat moet ik even ervaren. Ik ben benieuwd of er voldoende mensen enthousiast raken om mee te doen.

Groetjes en liefs van Hanneke.